Musik til dit guld- eller sølvbryllup? Ring og hør mere

23 63 83 32

Professionelle musikere
til dit guld- eller sølvbryllup

Morgenmusik Guldbryllup

Morgenmusik guldbryllup
– festlig hornmusik med alt hvad der sig hører til
– Mobil nummer / Email (Helmer) : 23 63 83 32 / booking@morgen-musik.dk – venligst opgiv dit mobilnummer ved henvendelse.

Guldbryllups morgenmusik

Festligt blæsetrio får dagen i gang på herlig vis – morgenmusik guldbryllup som det skal leveres, med et glimt i øjet. Alle 3 musikere har spillet til festlige lejligheder som guldbryllup i en årrække, og vi leverer showet til perfektion, så I bliver meget tilfredse. Vi har gennem årene kun fået fantastisk feedback.

Til morgenmusik guldbryllup spiller vi 3 numre udenfor, som alle kender:

 • I østen stiger solen op
 • Det er så yndigt at følges ad
 • “Kaffesangen” (Første 2 vers fra “Svantes lykkelige dag”)

Medbringer sange

Vores spillegruppe medbringer sangblade til melodierne, der bliver spillet udenfor. Så ingen grund til at I tænker på det, I skal bare synge med og dermed være med til at start dagen op på festlig vis for guldbrudeparret.

Efter at gæsterne er vores indenfor til morgenmad, går vi videre med programmet. Denne del af programmet binder på en sjov og humoristisk måde årene, der er gået, sammen.

Når gæsterne er kommet indenfor, har fået lidt at spise, og der igen er faldet lidt ro over selskabet, fortsætter festen. Vi spiller nu et indendørs morgenmusik program, der på sjov, underholdende og musikalsk vis gennemgår årene, der er gået.

Indendørs melodier, som vi som oftest spiller til guldbryllup:

 • Alfred skal giftes nu til morgen (tekst er på bagsiden af sangbladet)

Dette nummer efterfølges af 5 – 7 melodier, som får stemningen til at stige yderligere. Afslutningsvis spilles brudevalsen, så guldbrudeparret ogsåfår rørt sig lidt! Vi har både høj hat og slør med, så parret med sikkerhed kommer i rette stemning.

Programmet tager i alt cirka 15 minutter, får stemningen i top og vækker altid jubel og tilfredshed – hvor end på Sjælland vi spiller!

Morgenmusik guldbryllup – andre sange / melodier

Vi spiller gerne sange efter jeres valg – ring og fortæl, hvad vi kan gøre specielt i forbindelse med jeres guldbryllup / fest, det kan det i reglen lade sig arrangere.

Kontakt os i det hele taget med spørgsmål og specielle ønsker – vi søger at opfylde dem alle. Vi ser frem til at høre fra jer.

Det siger de andre om os

 • Gode performere der møder op i god tid, friske og veloplagte!
  Kira Kronholm Christiansen
 • Tak for I var med til at gøre mine forældres dag fantastisk.
  Siw Poulsen
 • Ikke bare musik men decideret underholdning
  Christian Larsen
Flere udtalelser