Musik til dit guld- eller sølvbryllup? Ring og hør mere

Hvad siger andre om os?

Udtalelser

Anbefalinger og udtalelser Morgen-musik.dk
Her kan du læse udtalelser om, hvad andre mener om vores morgenmusik og optræden. Vil du også sikre, at jeres festdag bliver en positiv, glad og uforglemmelig oplevelse? Så ring til os, brug kontaktformularen her på siden eller send os en mail.
Jette Sigt Kristensen Guldbryllup med musikanter oktober 2016
Tak for en dejlig morgen til vores guldbryllup den 8. oktober. Vi blev vækket med musik af tre dejlige og kompetente herrer i smoking. Indenfor til kaffen fortsatte de med et sjovt eventyr om ægteskabets glæder og sorger med smil på læben. (tre lune fyre). Kan varmt anbefales.
Christian Larsen Ikke bare musik men decideret underholdning september 2016
Alle 70 gæster var super godt underholdt af den lille skech de har med… spiller godt og dejligt humør.
Diana Hansen Fantastisk! juli 2016
Vi er SÅ glade for vores valg, over alle forventninger. Virkelig sjovt med alle de små indslag og ikke bare kedelig hornmusik. Alle gæsterne var meget imponerede inkl. mig. TAK!
Siw Poulsen Jeg kan kun sige at alt var helt i top juli 2016
Min bror og jeg havde bestilt GodmorgenMusikanterne til vores forældres sølvbryllup og alle 3 musikanter stod klar i flot tøj til tiden, de spillede super godt og var enormt behagelige og underholdende.

Læs mere

De leverede varen til fulde og havde forberedt sig godt. Ikke andet en roser herfra og hyrer dem meget gerne en anden gang.

Tak for I var med til at gøre mine forældres dag fantastisk. 😄

Kira Kronholm Christiansen Gode performere der møder op i god tid, friske og veloplagtefebruar 2016
Udover at de trådte op i flotte kostumer, havde sanghefter med til gæsterne og spillede tre sange foran æresporten, gik de med ind og udførte en ekstra opvisning, hvor brudeparret blev omdrejningspunkt for musikken, der blev afsluttet med en brudevals. Vi var meget tilfredse.
Linda Vil du have en uforglemmelig morgen, så vælg GODMORGENMUSIKANTERNE februar 2016
5 STORE stjerner gives hermed til tre festlige- og meget underholdende herrer, som vi havde til vores forældres kobberbryllup om morgenen.

Læs mere

Tre pragtfulde herrer anbefales hermed, hvis man vil have en uforglemmelig dag med Morgenmusik. De gjorde resten af morgenen- og dagen til en speciel dag, vores forældre aldrig vil glemme. Gæsterne og familien morede sig kosteligt og herrerne blev omtalt for alle, der ringede- og skrev tillykke til vores forældre.

STORT TAK skal lyde til Godmorgenmusikanterne!

Bettina Bjarnø Petersen Kanon underholdning med glade musikanter februar 2016
Mine forældre havde guldbryllup 3 april 2015. Jeg fandt godmorgenmusikanterne på eventzonen.dk og hvor er jeg glad for at netop de dukkende op.

Læs mere

Der var festlig stemning fra start til slut med sang, musik og meget festlige indslag. Der var god tid til at nyde underholdningen og musikken fra godmorgenmusikanterne og alle gæster var henrykte. Det gjorde dagen for mine forældre endnu mere særlig og festlig. Al information forløb glidende og der var ingen tvivl om, hvordan morgenen skulle forløbe.

Tak for dejlig underholdning med musik og glade friske musikanter. Jeg vil varmt anbefale godmorgenmusikanterne til andre.

Hjertelig hilsen
Bettina